Forførernes klub er en roman om at miste sig selv for at blive sig selv. En roman, der folder sanserne ud og flirter med kærlighed, død, venskab og, ikke mindst, Søren Kierkegaard. Her er lange sommeraftner på Østerbro, en forbudt weekend i Berlin - og en tragisk nat, der kaster skygger tilbage til fortiden.

Foto af Karen Rosetzsky , 2022

Forførernes klub er en bog for alle, der gerne vil helt tæt på forførelsens essens og genopdage den forelskedes begejstring for livet. Romanen handler dybest set om, at vi alle sammen kan og skal udvikle os, men også om hvor svært, næsten umuligt, det nogle gange kan være. Og hvad omkostningerne kan være, når vi gør det. Den er også min hyldest til livet, forår i København og venskaber. Den vil altid være en roman, der betyder enormt meget for mig – og jeg er utroligt stolt af den.

God forførelse.

thomasrydahl_signature4
Thomas Rydahl

Forfatter 

Forførernes klub

Af Thomas Rydahl

★★★★★★
“Frydefuld forførelse … en stor læseoplevelse.” Ugebladet Søndag

Efter en svær skilsmisse er Flemming tvunget til at starte forfra. Han flytter til et sørgeligt baghus på Østerbro, mister både sit job og sin hverdag med børnene. Det eneste, Flemming vil, er at komme tilbage til det liv, han kender.

Forførernes klub er en roman om at miste sig selv for at blive sig selv.

ANMELDELSER

Skrevet omForførernes klub

★★★★★★
"Forførernes klub er en af de bedste bøger, jeg længe har læst ... Bogen er skrevet så medrivende og interessant, at jeg måtte læse den på et døgn!"

Qland.dk

★★★★★
"’Forførernes klub er noget så sjældent som en roman, der både vil være dyb og let og tale insisterende eksistentielt om det at være menneske. Læs romanen, det vil du bestemt ikke fortryde."

Pia Søltoft

Berlingske

★★★★★★
"’Frydefuld forførelse ... en stor læseoplevelse."

Dorthe Liljensøe

Ugebladet Søndag

★★★★★
"Det lykkes Rydahl at gøre det banale interessant, underholdende og vedkommende."

Preben Rasmussen

Dagbladenes Bureau

"Rydahls helt enestående force er en spændstighed i sproget. Det er en kunstart at fange og koncentrere hele fortællinger i én sætning."

Kristian Ditlev Jensen

Weekendavisen

"Forførernes klub', som er den perfekte pageturner til en regnfuld weekend, byder også på en dejlig kærlighedshistorie, på ild og ildebrand i flere versioner og på en variant af utroskab, som overrasker."

Jes Stein Pedersen

Politiken
ALLE BØGER AF

Thomas Rydahl

Bind 1 i Den københavnske nat-serien
Roman om forførelse og skilsmisse
Krimi med A.J. Kazinski
Bind 3 i Erhard-trilogien
Bind 2 i Erhard-trilogien
Bind 1 i Erhard-trilogien.