TAG MED TIL FUERTEVENTURA

Bind 2 i Erhard-trilogien

Af Thomas Rydahl

Foto af Karen Rosetzsky , 2022

Erhard-trilogien er fortællingen om eremitten Erhard Jørgensen, en dansker, der er flygtet til den kanariske ø, Fuerteventura, for at glemme sin fortid. I bind 2 ankommer et tv-hold og en DJ til øen med ønsket om at finde Erhard og konfrontere ham. Samtidig bliver Erhard bedt om at opspore en illegal immigrant, der er forsvundet fra sin kone og sin arbejdsplads.

De savnede

Af Thomas Rydahl

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Politiken“…lever herligt op til etteren.”

★★★★★ JyllandsPosten

På ferieøen Fuerteventura brænder solen. Den nifingrede eremit Erhard Jørgensen lever et stille liv og passer sine to geder. Han kan ikke længere køre taxa eller stemme klaverer. I stedet tjener han småpenge ved at finde forsvundne hunde og stjålne knallerter. Det tvinger ham til at tage en opgave, ingen andre vil have. Han satser alt, hvad han har for at komme ud af den ensomme tilværelse.

Bind 2 i Erhard-trilogien er en thriller om savn, magt og kærlighed.

ANMELDELSER

Sagt & skrevet omDe savnede

★★★★★
"Thomas Rydahl er i gang med en serie i særklasse. Andet bind om eremitten på Fuerteventura er lige så fremragende som det første …"

Lars Ole Sauerberg

Jyllandsposten

❤ ❤ ❤ ❤ ❤
"Thomas Rydahls anden roman om sin antihelt Erhard Jørgensen lever herligt op til etteren."

Bo Tao Michaëlis

Politiken

"Efter min mening er De savnede årets bedste danske spændingsroman. Action fra først til sidst – og så er det også en roman om kærlighed, savn, hævn og meget andet."

Jannik Lunn

Københavneravisen

"Flot sprog og psykologisk nerve. 'De savnede' er først og fremmest en fornøjelse at læse, fordi Thomas Rydahl skriver brillant. Sproget og en stille understrøm af humor er det stærkeste i Rydahls forfatterskab. Og det er stærkt."

Arne Mariager

Jysk Fynske Medier

★★★★★
"Livet er krøllet, krast og indimellem kompliceret, og derfor er det en lise at læse en så komplet anderledes, meget urolig og foruroligende nærværende spændingsroman som Thomas Rydahls ’De savnede’.

Merete Reinholdt

Berlingske

"Meget velskrevet, interessant og spændende, og fascinerende anderledes krimi… Denne serie rummer det bedste fra skandinavisk krimi."

Annemette Schønberg

Lektørudtalelse
ALLE BØGER AF

Thomas Rydahl

Bind 1 i Den københavnske nat-serien
Roman om forførelse og skilsmisse
Krimi med A.J. Kazinski
Bind 3 i Erhard-trilogien
Bind 2 i Erhard-trilogien
Bind 1 i Erhard-trilogien.