KOM TÆT PÅ DEN GODE HISTORIE

Book et foredrag

“Tak for et nærværende og levende oplæg ved vores arrangement.
Du talte lige ind i litteraturhjertet og fik sået nogle frø”

Louise Duus Skovbjerg, pædagogisk konsulent

Hvorfor elsker vi et gys, en krimi eller et kærlighedsdrama så meget, at vi næsten ikke kan få nok? Hvorfor er vi afhængige af gode historier? Hvorfor sidder vi oppe til klokken 3 om morgenen for at se “bare lige et afsnit mere” af Game of Thrones. Det er styrken ved den gode historie. 

Mine foredrag tager udgangspunkt i mine refleksioner som forfatter og digital storyteller – kombineret med ny viden, aktuelle eksempler og dialog med publikum.

Foredrag til virksomheder // Foredrag til skoler // Foredrag til biblioteker // Foredrag til foreninger // Foredrag til læseklubber // Foredrag til gymnasier // Foredrag til events

FOREDRAG om krimi og den gode historie: Derfor elsker vi serier og læser til klokken 4 om morgenen

Hvorfor elsker vi krimien, hvad er elementerne i den gode historie – og hvordan arbejder man som forfatter? Her får du værktøjer til at forstå og værdsætte den gode historie – og afsløres små og store hemmeligheder fra forfatterarbejdet

Et aktuelt og interessant foredrag for alle, der er vild med krimi og litteratur.

  • Den gode historie 97% 97%
  • Godt sprog 32% 32%
  • Interessante hovedpersoner 56% 56%
  • Søde dyr 21% 21%
  • Forbrydelse og mord 11% 11%
  • Romantik og sex 42% 42%

FOREDRAG om hvorfor bøger er bedre end noget andet – og hvordan får man flere til at læse?

Dette foredrag handler om den gode historie og hvorfor vi elsker den så meget, at vi kan blive afhængige af den. Og især handler det om, hvorfor bøger er så fascinerende at læse og tale om. Med 23 bud på læseoplevelser, der overgår ethvert computerspil og enhver Netflix-film.

Et oplagt foredrag + peptalk til folkeskoler og gymnasier, læsegrupper og læseforeninger, der vil have et udfordrende og inspirerende indblik i fortællingens og bogens verden.

 

FOREDRAG om hvordan du overvinder de tre bæster – og kommer I mål med din bog eller dit projekt?

Hvis du har prøvet at drømme stort og blive skuffet, når det ikke sker, så er dette foredrag noget for dig. Foredraget er inspiration til dig, der vil skrive en bog eller  lykkes med et stort projekt – fra en forfatter, der blev ved i 23 år, indtil det lykkedes.

Et motiverende og inspirerende møde med en forfatter, der har noget på hjerte…

Jeg vil gerne høre mere...

Hvilket foredrag er du interesseret i?

1 + 3 =

Book et foredrag

t@thomasrydahl.com

Skriv til mig

t@thomasrydahl.com

Kontakt forlaget

info@polforlag.dk