Q & A #7: Hvad mener du gør en bog god?
On 2. november 2016 | 0 Comments | Forfatter, Q&A |

Q: Hvad mener du gør en bog god?

A: Bøger er jo mange ting, der virker forskelligt. Men jeg mener, at romanen er bedst, når den fortæller en historie: Når den tager mig med på en rejse gennem et konkret og et mentalt landskab. 

For mig er det de største læse- og litteraturoplevelser. De forfattere jeg beundrer mest, kan dette: Dickens, Delillo, King, Murakami, Seeberg. Når jeg starter ét sted – og ender et helt nyt. Det er jo verdens vildeste trylletrick. Både som læser, men også som forfatter. At jeg som forfatter kan transportere hundredvis af læsere gennem et ormehul og ud på klippeøen Fuerteventura og give dem følelsen af at være i en afdanket, tidligere taxachaufførs slidte sko. Når det lykkes, er jeg glad. Så bliver det ikke bedre.