BOOK FOREDRAG & SAMTALER
Jeg vil gerne gøre det til et personligt, åbent møde

Er du interesseret i at høre om skriveprocessen, den hårde tid, hvor bøgerne ikke førte til noget, livet på Forfatterskolen – eller høre mig forsøge at få flere mænd til at besøge biblioteker og kultur-arrangementer, så skriv til mig.

Jeg holder ofte foredrag. Blandt andet fordi jeg elsker det. Jeg kan lide at mødes med læsere eller kommende læsere. Jeg kan lide at tale om litteratur, bøger, gode historier og livets op- og nedture, som der er mange af i både litteraturen og i virkeligheden. Jeg fortæller også ofte om mine egne svære tider og erfaringer.

Nederst på siden giver jeg tre eksempler på foredrag jeg holder.

Udfyld felterne - så skriver jeg tilbage til dig

3 forslag til foredrag
"Det sidste er et personligt foredrag - om mænd, liv, død - og hvordan du lykkes med det, du brænder for. Foredraget handler om at have prøvet at drømme stort og blive skuffet, når det ikke sker."

Hvordan opfinder man en nifingret detektiv?
I foredraget fortæller jeg om min roman ”Eremitten” og den nye roman “De savnede”. Jeg fortæller om arbejdet med romanerne, hvor I kommer tæt på det skøre, det uventede og det svære, der vil opstå i skriveprocessen. Derudover giver jeg indblik i, hvordan det er at få uventet succes med noget, som man i årevis har arbejdet på.

Krimien og litteraturen: Derfor elsker vi krimier og læser til klokken 4 om morgenen
Debat og oplæg om krimi og litteratur: Hvad er kendetegnet ved de bedste krimier, hvordan skriver man en krimi og hvorfor elsker vi krimier så højt? Jeg fortæller lidt om arbejdet med krimigenren, og hvordan jeg udviklede plots til mine romaner. Et nærværende, inspirerende og spændende foredrag for alle dem, der elsker litteratur og krimier.

Overvind de tre bæster – og vær villig til at slippe det hele. Så kan alt ske.
Et personligt foredrag – om mænd, livet og hvordan du lykkes med det, du brænder for. Foredraget handler om at have prøvet at drømme stort og blive skuffet, når det ikke sker. For mig lykkedes det efter 23 år. Foredraget er inspiration til dig, der skriver selv eller skaber projekter, kunst eller ønsker at gøre en forskel.