Vælg en side

KORT OM FORFATTEREN

Det begyndte med en novelle…

Som 17-årig vandt Thomas Rydahl en novellekonkurrence med novellen Forever Young. Men det var ikke første gang den unge forfatter havde litterære ambitioner. Faktisk har Thomas Rydahl arbejdet på en roman siden børnehaveklassen og altid siden haft et eller flere projekter undervejs og i skuffen.

Det blev dog først i 2014, at Thomas Rydahl for alvor brød igennem med sin roman Eremitten, der vandt Bogforums Debutantpris 2014, og siden de prestigefyldte krimi-priser for Årets danske krimi og Årets Nordiske krimi. Bogen er desuden udgivet i mere end 15 lande, blandt andet USA, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, Rusland, Sverige med flere.

Thomas Rydahl er født i 1974 i Århus. Udover Forfatterskolen (1997-1999) har han studeret filosofi og psykologi. I mange år har han arbejdet som kommunikationsrådgiver og strateg på et stort bureau i København. I 2016 udkom hans anden roman, De savnede, der er anden del i Eremitten-trilogien. Netop nu arbejder han på tredje del – samt en ny krimiserie, sammen med forfatter-parret A.J. Kazinski, hvor H.C. Andersen er detektiv.

Bøger

Eremitten

Det begynder på en strand på den kanariske ferieø Fuerteventura. Første del af Eremitten-trilogien – og vinder af årets bedste danske og skandinaviske krimi.

De savnede

 “…lige så fremragende som den første“. Historien om Erhard, den nifingrede taxachauffør fortsætter i De Savnede, anden del af Eremitten-trilogien. 

Divi Builder

Varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes. Varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

Meet Emma

July 23, 2018

Bloom, Book Signing • San Francisco, CA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et nisi mattis, bibendum mi vel, interdum urna. Donec in augue sed turpis hendrerit semper.

August 10, 2018

Draft, Book Reading • Los Angeles, CA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus et nisi mattis, bibendum mi vel, interdum urna. Donec in augue sed turpis hendrerit semper.

Schedule an Event

events@divisophia.com

Contact Agent

publishing@divisophia.com

Contact Author

author@divisophia.com