Forside

De savnede by: Thomas Rydahl ***** De savnede er fremragende (Jyllands-Posten). Erhard må tage en opgave, ingen andre kan løse, mens en kendt dj lander på Fuerteventura for at finde sin forsvundne far.

En litterær spændingsroman om savn, magt og kærlighed.
300 - BUY BOOK
TRILOGI
De savnede er bind to i trilogien om den nifingrede eremit Erhard Jørgensen.
BEDSTE THRILLER
Første bind i trilogien blev kåret til Årets bedst nordiske spændingsroman 2015.
PARADIS-Ø
Bøgerne foregår på Fuerteventura, en af de kanariske øer, vest for Afrika.
About author
Thomas Rydahl

Thomas Rydahl er født i Århus i 1974. Han er forfatter og oversætter – og uddannet fra Forfatterskolen i 1999. Han har skrevet bøger siden han lærte at læse. I 1992 vandt han Politikens og Gyldendals novellekonkurrence med novellen Forever Young. Han bor i Gilleleje.

Læs mere her >

http://Thomas%20Rydahl
HANDLINGEN

PÅ FERIEØEN FUERTEVENTURA BRÆNDER SOLEN.

Den nifingrede eremit Erhard Jørgensen lever et stille liv og passer sine to geder. Han kan ikke længere køre taxa eller stemme klaverer. I stedet tjener han småpenge ved at finde forsvundne hunde og stjålne knallerter. Det tvinger ham til at tage en opgave, ingen andre vil have. Han satser alt, hvad han har for at komme ud af den ensomme tilværelse.

4752
3264

Imens banker verden på døren.

Øens nye kasino er blevet oversvømmet, der er surfere på hele øen, og Afrika lider, så tusindvis af flygtninge tager den farlige rejse mod Europa. I den lille lufthavn på øens østkyst lander et filmhold for at optage et afsnit af seersuccesen DE SAVNEDE og finde en kendt danskers forsvundne far. Men den kendte dansker ser hellere sin far død end levende. Hun har hang til piller og plejer at få sin vilje.

Read more
Priser og anmeldelser
Vinder af Debutantprisen, Harald Mogensen-Prisen og Glasnøglen

Eremitten blev udgivet i 2014 og vandt Bogforums Debutantpris samme år. I 2015 vandt romanen også Det Danske Krimi-Akademis pris, Harald Mogensen-Prisen, for årets bedste danske spændingsroman – og den skandinaviske pris, Glasnøglen for Årets bedste skandinaviske krimi- og spændingsroman.

Andre udgivelser
Book foredrag

Hør hvordan man opfinder en nifingret hovedperson
– eller hvorfor mænd burde læse flere bøger.

Thomas Rydahl holder intense, sjove foredrag for læseklubber, skoler og biblioteker.

 

Connect with me in other media